HICOCA Stick Noodle Production Line: Potu fa'amago fa'asao malosi

Fa'amago sai'i Fa'aitiitiga tau e o'o atu ile 64%

I le gaosiga o saimini mamago, e taua tele le faʻagogoina.O lona taua e masani ona atagia i itu e lua:

O le itu muamua: fa'agogo e iloa ai pe agava'a le oloa saii mulimuli pe leai.I le laina atoa o le gaosiga o le noodle, o le faʻamagoina o le fesoʻotaʻiga sili ona lauiloa e aʻafia ai le gaosiga ma le lelei;

O le itu lona lua: Ona o le tele o le potu faʻagogo, o lona faʻafaigaluegaina e sili atu le maualuga nai lo isi meafaigaluega, ma e manaʻomia le tele o le vevela i le faʻamagoina, ma o le tau o le gaosiga e sili atu le maualuga nai lo isi fesoʻotaʻiga, ma le o tupe fa'afaigaluega atoa mo se vaega tele.

Ole aoga ole HICOCA:

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga meteorological, iloilo tulaga o le tau o le nofoaga, faʻatūina se faʻataʻitaʻiga faʻamago ma faʻataunuʻuina le vaʻaiga ma le auʻiliʻiliga o le faʻamagoina o aʻafiaga, ina ia mafai ai ona fuafua faʻamatalaga autu e pei o le aofaʻi o le faʻaogaina o le ea i fafo ma le malosi faʻavevela i eseese. vaitau, ona vaevae lea o le potu faʻagogo i ni vaega e tusa ai ma uiga o saimini, ona faia lea o le faʻaleleia lelei.O poloketi ta'itasi ua mamanuina i se faiga fa'atatau.

HICOCA Dry system Feature:

1 Ea vevela faiga fa'aogatotonuina

2 Fa'atonu masini fe'avea'i sai'i saosaoa

3 Fa'aogaina o le ea ma le fa'afefe ma le 'ea vevela faiga fa'afefiloi

4 Faiga fa'atonu otometi atamai

Taulai atu i le faʻaleleia atili o le tumama ma le saogalemu ma le sefeina o le malosi:

O le ea e ulu atu i le potu faʻagogo pe a uma ona faʻamamaina faalua;

O faʻamalosi lelei ma le le lelei o potu faʻagogo taʻitasi e fetuʻunaʻi tutoʻatasi, ma e leai se vaʻalele tutusa;

O le ea i totonu o le potu fai saiini ma le potu afifi o le a le ulufale atu i le potu faʻagogo e auai i le faʻagogo;

O le faʻagogo fafo o le potu faʻagogo e aoina i totonu o se nofoaga tapuni, ma o se pamu vevela puna ea o loʻo faʻatulagaina i le nofoaga tapuni.O le pamu vevela puna ea e toe maua ai le vevela o le manava i fafo, gaosia le 60-65 ℃ vai vevela, ma maua ai le vevela mo le potu muamua.Ina ia iloa ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le ausa ma ausia le faʻamoemoega o le faʻaolaina o le malosi.

E ala i le mamanu o le aʻoga atoa, o le ea i totonu o le potu fai saisini e faʻamalosia e tafe i le nofoaga faʻagogo i le va o masini.O lenei mamanu e mafai ona faʻaaogaina atoatoa le vevela e mafua mai i le vevela o mea faigaluega i totonu o le potu fai saihini, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le ausa.I le taimi lava e tasi, o le vevela o le vai condensed e mafai ona faʻaaogaina atoatoa.

O lenei ituaiga o mamanu e mafai ona faʻaleleia atili ai le siosiomaga o le ea i totonu o le nofoaga e fai ai saiini, aemaise lava i le taumafanafana.


Taimi meli: Tes-06-2022